Sähkösauhuttelijan päiväkirja 6 – Turkkilaista tupakkaa

Nesteiden vaihtoa

Tämä kirjoitus on jatkoa edelliseen päiväkirjamerkintään jossa sähkötupakan nesteet oli loppu. Postitse tuli samana päivänä lisää nesteitä…tai siis yksi ainoa nestepullo. Ei siis lähellekään kaikkea mitä olin tilaillut ympäri eurooppaa. Kyseinen neste maistui aluksi ihan hyvältä mutta joku ihmeellinen asia makuhermoissa päivän mittaan muuttui. Loppupäivästä tuntui kuin olisi vetänyt keuhkoihinsa hikisukan pahimpia aromeita. Voi olla että säiliön edelliset nestejäämät pehmentivät alkupäivästä makua tai jotain.

Joka tapauksessa illalla maistui suussa aivan hirvittävälle…

Pelastaja saapuu

En kuitenkaan antanut periksi vaan odottelin vielä seuraavan päivän postin ilman analogiröökiä (teki tiukkaa mutta hampaita kiristellen se onnistui kuitenkin).

Joker turkish blend

Joker Turkish blend…Syntisen hyvää sähkötupakan nestettä!

Posti sitten toi kirjatun lähetyksen joten kaasuttelin vielä postille ja otin mukaan käyttämättömän clearomisaattorin jotta pääsen heti höyryttelemään uusia nesteitä. Avasin paketin ja kaivoin sieltä suurimman pullon joka sattui olemaan Ego2:lta Liquid Joker – Turkish Blend.

Tuntui kuin tajunta olisi räjähtänyt ja kaikki sukkamehun jäänteet olisivat pyyhkiytyneet saman tien pois. Maku oli suorastaan häkellyttävän monivivahteinen ja kyllä, sitä tupakanmakuakin oli mukana. Voin suositella lämpimästi! Liquid Jokeria löytyy myös useampia eri makuja ja tulen takuuvarmasti kokeilemaan muutakin kuin turkkilaista tupakkaa!

Tämä neste siis löytyy Ego2:lta. Toimitus oli uskomattoman nopea: 2 (vai oliko se 3) vuorokautta! Suosittelen tutustumaan kyseiseen kauppaan ja kokeilemaan varsinkin tuota Joker Turkish blend nestettä. Tästä voit tutustua Ego2:n sähkötupakkaneste valikoimaan… (aukeaa uuteen ikkunaan)

Paketissa oli myös Hangsenin fruitmixiä joka oli positiivinen yllätys ja kyseinen neste maistui aivan hedelmäpurukumille…Kaikille hedelmien ystäville oivallinen liemi siis.

Postitse olisi vielä tulossa Halon tupakkamakuja ja eräs kovin kehuttu neste nimittäin Alien Vaporin ”Bobas Bounty”.

Maisteltavaa siis riittänee jatkossa…

Tupakkaa sitten tuli pössyteltyä…

Valitettavasti olen myöskin sortunut polttamaan oikeaa röökiä. Tosin tämä tapahtui pienessä nousumyötäisessä ja oli tietyllä tavalla melko traumaattinen tapahtuma koska huomasin että oikea tupakka maistui aivan h*lvetin pahalta! Tämä oikeastaan vaatii ihan oman lukunsa tässä tarinassa joten siitä lisää seuraavassa kirjoituksessa.

Seuraavaan kertaan,

-Lauri-