Sähkösauhuttelijan päiväkirja 4 – kun loppuu tupakat…

”Tupakka loppuu silloin kun se loppuu”

”vanha savolainen sananlasku”

Howdy hou!

No niin, nyt on siis tullut muutama päivä sauhuteltua (sori, höyryteltyä) sähkötupakkaa. Viikon takaiseen tilanteeseen sen verran päivitystä että analogista röökiä tuli ostettua tasan viikko sitten viimeksi. Karmea vatsatauti josta kirjoittelinkin aiemmin rajoitti tupakointia melkoisesti ja kuin pelastavana enkelinä tilaamani sähkörööki saapui kun tauti oli nujerrettu ja tupakanhimo palaili.

Onhan sitä tullut kiskottua tuota analogista tupakkaa tämän sähkösavukkeen rinnalla. Siis niitä normiröökejä mitä aiemmin oli jäänyt varastoon mutta eilen tapahtui jotain mullistavaa. (rummunpärinää kiitos tähän väliin…)

En sitten ostanutkaan tupakkaa

Eilen kauppareissulla olin jo näppäilemässä tupakkakassalla tutun röökin numeroa kun päätin että poltan nämä mitä on jäljellä ja sen jälkeen mennään pelkällä sähkösauhukkeella!

Ja tänään sitten poltin tuon viimeisen normiröökin joten jäämme odottelemaan mitä tapahtuu. Tosin tavallisen tupakan röyhyyttely on ollut ”normaalitilanteeseen” verrattuna uskomattoman vähäistä. Vain muutama tupakka /vrk. joten on syytä olla onnellinen jo tuosta.

Muutosten tuulet tuoksuu ja haisee

Muita muutoksia mitä olen huomannut on pikkuhiljaa palautunut haju / makuaisti. Ihmeellistä miten maailma voi tuoksua (ja joskus haista) erilaiselle. Tai se kai siinä on että haistaa ylipäänsä jotain.

Laitteisto

Nyt siis olen höyrytellyt Puff 510 T4 sähkötupakkaa johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Käyttö on helppoa: ei muuta kun nestettä lisää clearomisaattoriin ja höyryämään. Akut kestää mukavasti ja onneksi niitä on 2kpl joten hätä ei pääse yllättämään jos ja kun akku on ollut laturissa. Jos kiinnostaa niin lue tarkempi esittely sivuston laite-esittelyistä täältä…

Jatkossa täytyykin sitten alkaa paneutua noihin nesteisiin ja niiden makuvalikoimaan. Siinä sitä työsarkaa riittääkin…Tällä hetkellä makuina on Liquan traditional tobacco sekä puffilta tilattu (nikotiiniton) Ruyan T-Y4.

Jaa nikotiiniton…Niin mutta kun noita kahta sotkee keskenään niin syntyy melkoisen hyvänmakuinen neste. Makuna tuo T-Y 4 on meikäläisen suuhun sopiva.

Tulossa myöhemmin

Ai niin, ja kohta pääsen myöskin testaamaan Nicopointin tuotteita. Lupasivat testiin tehoakulla olevan sähkötupakkansa jossa siis valmiiksi täytetyt nikotiinifiltterit. Otin tämän paketin avosylin vastaan joten kiitokset etukäteen Nicopointin porukalle!

Tarkempaa esittelyä tuosta paketista tulossa siis myöhemmin.

Palataan astialle ja kiitokset tämänkin räpellyksen lukemisesta!

-Lauri-