Puff 510-T4 esittelyssä

Puff 510 T4 sähkötupakka

Lataa, täytä, höyryä…

Puff.fi:n paketti tuli 1vrk tilauksesta nätissä paketissa:

Puff.fi paketti

 

Ja paketin sisältä paljastuu tällaisia osia:

2x akku 280 mAhOsat laatikossa... (manuaali)

3x T4 Clearomisaattori

Usb laturi

Kyseessä siis aloituspaketti johon mukaan tilattiin ekstrana 1 lisäakku ja 1 T4 clearo. Tämä ihan siitä johtuen että höyryttely ei lopu kesken ja toinen akku on valmiina käyttöön.

Mikä ihme on tuo T4 clearomisaattori?

Eli tämä uudenmallinen atomisaattori jonka käyttöönottaminen ei vaadi sen kummempia kuin nesteen tiputtelun säiliöön ja pienen pyörittelyn että imulangat kastuu kunnolla. Joten täytä ja käytä periaatteella mennään. Clearossa on myös mitta-asteikko joka kertoo nesteen määrän. No, jos jotain arvosteltavaa tässä vaiheessa niin tuo mitta-asteikko ei näyttäisi pitävän paikkaansa mutta ei anneta sen menoa haitata.

Laturi

Laturissa merkkivalo. Punainen näyttää että lataus menossa, vihreän syttyessä akku ladattu. Akun lataamiseen kului aikaa melko tarkalleen 1,5 h.

Akku

Manuaaliakku siis 280 mAh. Tämä kestää höyryttelyä n.5h allekirjoittaneen tahdilla. Näin pieneksi akuksi loistava akkukesto. Saatavilla myös automaattiversio jolloin akun kesto luonnollisesti alhaisempi.

510 T4 kokemuksia

-Plussaa tulee helposta käyttöönotosta.

-Höyryn määrä on runsas, höyry lämmintä.

-Pieni koko, noin mustekynän kokoinen sähkötupakka.

puff 510 t4

Jos helppokäyttöisyyttä ja hyvää höyryntuottoa arvostaa niin tämä paketti on loistava valinta. Puff 510 T4 aloituspaketilla pääsee varmasti höyryttelyssä alkuun ja miksei tällä nyt sitten jatkossakin höyryttelisi. Paketin hinta on huokea. Lisää tietoa tuotteesta Puff.fi:n sivuilta.

Kiitos lukemisesta,

-Lauri-